Blog 24 mei 2022
Champagne bij Raadzaam

Proost op de start van Raadzaam

Met trots kunnen we mededelen dat wij, Teun en Willem Raijmakers gestart zijn met Raadzaam Administratie & Advies.

Ruim 10 jaar geleden ontstonden de eerste ideeën om ooit samen een bedrijf te starten. Na onze studies zijn we eerst ieder onze eigen kant op gegaan. In de zomer van 2021 kwamen de plannen van destijds weer ter sprake. Het was tijd om de plannen om te zetten in daden.

De afgelopen maanden hebben we hard gewerkt. We hebben een mooi kantoor in ondernemersgebouw “De Kompaan” in Someren-Eind gevonden, de systemen zijn ingericht en dan is nu ook onze prachtige website online!

Wij hebben ervoor gekozen om volledig geautomatiseerd te werken. Je administratie is altijd up-to-date, dat geeft rust voor jou en wij kunnen tijdig adviespunten signaleren. Meer informatie over onze werkwijze is te lezen op deze website.

Stay tuned

We gaan regelmatig nieuwsartikelen plaatsen op onze website en de socials. Wil jij op de hoogte blijven van interessante actualiteiten? Volg ons dan op:

De eerste maanden zijn we al met ondernemers in contact gekomen, een aantal hiervan heeft zich ook al bij ons kantoor aangesloten. Dit geeft ons veel energie en we kijken uit naar wat nog komen gaat.

Wil jij ook een keer een kop koffie komen drinken, mail, app of bel ons gerust! Dat lijkt ons erg gezellig.

Terug naar overzicht
Afspraak inplannen?
0493 - 890 304