Blog 20 april 2022
Administratie mappen

Jouw administratie, nog eenvoudiger

Jouw administratie, nog eenvoudiger

De administratie is een van de werkzaamheden waar jij als ondernemer meestal niet om staat te springen! Maar wat als wij het jou zo eenvoudig mogelijk kunnen maken?

Wettelijk verplicht

Het bijhouden van een administratie is verplicht en het is de basis voor je belastingaangifte.

Als ondernemer wil je van alle fiscale faciliteiten gebruik maken en je niet druk maken of je administratie voldoet aan de wet- en regelgeving.

Wanneer je de boekhouding uitbesteed aan Raadzaam Administratie & Advies, zorgen wij ervoor dat jouw boekhouding voldoet aan al deze wet- en regelgeving. Je zult geen fiscale faciliteiten mislopen! Ongevraagd houden wij jou op de hoogte van de fiscale faciliteiten die je kan benutten.

Zo kun jij je bezighouden met de werkzaamheden waar jij in uitblinkt!

Volledig digitaal

Door onze moderne werkwijze wordt het bijhouden van de administratie voor jou kinderspel. Wij werken met Exact Online.

Je ontvangt inloggegevens voor de Mijn [Kantoor] applicatie van Exact Online. Hiermee kun je vanaf je telefoon, tablet of laptop eenvoudig inkoop- en verkoopfacturen doorsturen. Via het dashboard in de applicatie heb je 24/7 inzicht in diverse financiële informatie zoals de openstaande in- en verkoopfacturen, het resultaat van de onderneming en nog veel meer.

Er wordt een bankkoppeling geactiveerd zodat alle bankmutaties dagelijks automatisch ingelezen worden in Exact Online.

Indien gewenst kunnen we wekelijks een betaalbestand klaarzetten. Hiermee kun je alle facturen, die betaald moeten worden, eenvoudig in één keer betalen. Dit gaat je veel tijdvoordeel opleveren!

Aangifte digitaal ondertekenen

Geen gedoe met de scanner wanneer je de aangifte moet ondertekenen en terugsturen. Alle aangifte die wij versturen kunnen eenvoudig digitaal ondertekend worden.

Geen kasten vol ordners

De bewaarplicht voor de administratie is 7 jaar. Je kan je vast wel inbeelden hoeveel kasten vol ordners je na 7 jaar hebt! Bij ons is je gehele boekhouding volledig gedigitaliseerd. Alle facturen zijn eenvoudig terug te vinden in de digitale omgeving en je houdt ruimte over in je kasten!

Je spreekt met een ondernemer

Door onze betrokkenheid, aandacht voor jouw onderneming en onze professionele kennis zijn wij de ideale sparringpartner voor jou! Advies- en financieringsvraagstukken, de keuze over de juiste rechtsvorm, wij staan klaar om jou daarbij te helpen.

Wanneer jij een e-mail van ons ontvangt, staat deze e-mail niet vol met boekhouderstaal die jij nog moet gaan ontcijferen. Wij communiceren in de taal die voor iedereen begrijpelijk is.

Nieuwsberichten

Mocht je tussendoor nog tijd hebben, dan is het “raadzaam” om de nieuwsberichten van ons te lezen. Regelmatig zullen deze geplaatst worden op onze socials. Hierin vind je leuke en informatieve informatie.

Waar wacht je nog op? Kom snel kennismaken met Raadzaam Administratie & Advies.

Terug naar overzicht
Afspraak inplannen?
0493 - 890 304