Office

Fiscale aangiftes

Wij zijn gespecialiseerd in het opstellen van onderstaande fiscale aangiften

Omzetbelasting

Alleen nog maar akkoord geven! Door het digitaal en actueel verwerken van de administratie hoef jij niet je boekhouding elke periode aan te leveren. Ook achteraf geen lijsten met bescheiden die nog aangeleverd moeten worden. De aangifte omzetbelasting zal tijdig voor jouw onderneming klaar staan. Vervolgens kan je deze eenvoudig digitaal akkoord geven.

Vennootschapsbelasting

Een B.V. of N.V. moet jaarlijks de aangifte vennootschapsbelasting indienen. Wij dragen bij dat deze aangifte tijdig wordt ingediend en voldoet aan de wettelijke eisen. Onze ogen zijn erop gericht dat jij de fiscale voordelen behaald welke mogelijk zijn.

Inkomstenbelasting

Als eigenaar van een eenmanszaak of V.O.F. dienen de gegevens van je onderneming opgenomen te worden in de aangifte inkomstenbelasting. Wij zorgen ervoor dat deze aangifte tijdig opgesteld en ingediend wordt. Onze ogen zijn erop gericht dat jij de fiscale voordelen behaald welke mogelijk zijn.

Dividendbelasting

Wanneer je vanuit je B.V. dividend uitkeert en niet voldoet aan de deelnemingsvrijstelling, moet over de dividenduitkering, dividendbelasting betaald worden. Dit dien je aan te geven in de aangifte dividendbelasting. Deze aangifte kunnen wij verzorgen.

Schenkbelasting

Je kind of een andere begunstigde financieel steunen is mogelijk middels een schenking. Wij kunnen jou adviseren om dit op een fiscaal vriendelijke manier te doen. Dit door gebruik te maken van de fiscaal vriendelijke schenkingsvormen. De schenking dient veelal aangegeven te worden bij de Belastingdienst. Deze aangifte kunnen wij voor jou verzorgen.

Erfbelasting

Niet voor iedereen is het onderwerp “erven” een makkelijk bespreekpunt. Om te voorkomen dat er “te veel” erfbelasting betaald gaat worden, adviseren wij jou om dit onderwerp bespreekbaar te maken. De aangifte erfbelasting dient binnen 8 maanden na overlijden ingediend te zijn bij de Belastingdienst. Deze aangifte kunnen wij verzorgen.

Terug naar overzicht
Afspraak inplannen?
0493 - 890 304